SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Καλώς ήρθατε στην Κεφαλλονιά!

Στο βασίλειο του Οδυσσέα! Στη πατρίδα των μεγαθύμων ομηρικών Κεφαλλήνων!

Δείτε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ MONTEDUCA

Προσφάτως ανακαινισμένα, πλήρως εξοπλισμένα, άνετα, αυτοεξυπηρετούμενα και φιλικά διαμερίσματα και studios σε μια ήσυχη περιοχή του Αργοστολίου, επί της προέκτασης του άξονα της Γέφυρας De Bosset.

Τα διαμερίσματα κυμαίνονται από studios μέχρι δυάρια με δυνατότητα παροχής ύπνου 2-4 ατόμων. Στις κρεβατοκάμαρες τα κρεβάτια όλα είναι διπλά. Και στο καθιστικό οι καναπέδες γίνονται εύκολα αναπαυτικά κρεβάτια.

Κάθε διαμέρισμα είναι ευρύχωρο, με κλιματισμό, τηλεόραση, ελεύθερη χρήση Wi-Fi, μπάνιο με ντους, πλυντήριο και στεγνωτήρα μαλλιών, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, βραστήρα, τοστιέρα και όλα τα απαραίτητα. Παρέχονται πετσέτες και σεντόνια και λοιπός ιματισμός. Ορισμένα διαθέτουν μπαλκόνια, ενώ άλλα έχουν πρόσβαση στο αίθριο όπου υπάρχει τραπέζι, καρέκλες και τέντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για ενοικίαση αυτοκινήτου. Ειδάλλως υπάρχουν γραφεία στο αεροδρόμιο όπου μπορείτε κατ΄ευθείαν να διευθετήσετε ενοικίαση.

Μπορούμε να ρυθμίσουμε για εσάς την μετακίνησή σας από το αεροδρόμιο προς τα διαμερίσματα με επιπλέον αντίστοιχη χρέωση. Βεβαίως υπάρχουν λεωφορεία τοπικής συγκοινωνίας που εξυπηρετούν το δρομολόγιο (https://ktelkefalonias.gr/).

Μόλις 5΄ με αυτοκίνητο από τις φημισμένες παραλίες του Μακρύ Γιαλού, του Πλατύ Γιαλού, των Καλαμιών, της Παλιοσταφίδας, των Γραδακιών, αλλά και από το φυσικό φαινόμενο των Καταβοθρών και τον ιστορικό φάρο των Αγίων Θεοδώρων.

Μόλις 5΄ από το Νομαρχιακό Νοσοκομείο, την κεντρική αγορά και την παραλία Αργοστολίου.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε κομβική θέση και προσφέρονται για περιήγηση προς όλες τις ιστορικές και περιβαλλοντικά μοναδικές και θαυμάσιες περιοχές του Αργοστολίου, της Κεφαλλονιάς ευρύτερα, καθώς και προς όλες τις παραλίες.

Το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο, η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Θέατρο «Ο Κέφαλος», η ιστορική Πλατεία Καμπάνας με το Ρολόϊ, η ιστορική γέφυρα De Bosset, έργο μοναδικής αρχιτεκτονικής του 19ου αι. που προσφέρεται για πεζοπορία, η φυσικής ομορφιάς λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, όλα αυτά απέχουν μόλις 5΄με 10΄με τα πόδια από τα διαμερίσματα MONTEDUCA.

Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα εντός των διαμερισμάτων. Εκτιμούμε τον σεβασμό που πρέπει να δείχνετε στο θέμα αυτό.

Λυπούμεθα αλλά δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Δεν υπάρχει περιορισμός στη στάθμευση στην ήσυχη γειτονιά μας.

Check in: 14:00 – 24:00 / Check out: 06:00 – 11:00

to-topto-top